Upravit stránku

Recepty šéfkuchaře Davida Šaška 

Jablečné kuličky v medovém kabátku, s vůní hřebíčku, zasněžené skořicí

Jablečné kuličky v medovém kabátku, s vůní hřebíčku, zasněžené skořicí

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.

Šťouchané brambory s pyré z pečené mrkve a vejcem

Šťouchané brambory s pyré z pečené mrkve a vejcem

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.