Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
Podělili jste se s námi o Vaše recepty
Tagliatelle s filírovaným hovězím masem
50 minut54,5 ºC
Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto, je skvělé jako letní oběd nebo lehká večeře.
Směs salátů s vejcem a balsamicem
15 minut 75 ºC
Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne. Nechat ho vegetariánský, přidat smaženou slaninu nebo třeba krutonky. Inspirujte se i vy.
Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a česnekem
15 minut65 ºC
Svěží jídlo, které vás potěší i v horkých letních dnech. Krevety s chutí chilli a zázvoru skvěle doplňuje zázvor a bylinkové pesto.
Losos s citronovou šťávou a salátem
25 minut60ºC
Velmi jednoduché lehké jídlo, které neurazí. Losos stačí osolit a potřít mixem česneku, olivového oleje, rozmarýnu a citrónu. Tím losos dostane úplně jiný směr chutí, který musí chutnat každému kdo má rád ryby.
Hovězí steaky s tymiánem
240 minut54ºC
Oloupeme česnek a stroužky nakrájíme na tenké plátky. Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké kroužky. Steaky osolíme, řádně opepříme a poklademe na ně plátky česneku, kousky chilli papričky a větvičky čerstvého tymiánu.
Vepřová panenka se šťouchanými bramborami a žampionovou omáčkou
60 minut80ºC
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.
