Upravit stránku

Tagliatelle s filírovaným hovězím masem

50 minut54,5 ºC

Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto,

...

Směs salátů s vejcem a balsamicem

15 minut 75 ºC

Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne.

...

Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a česnekem

15 minut65 ºC

Svěží jídlo, které vás potěší i v horkých letních dnech. Krevety s chutí chilli a zázvoru skvěle doplňuje zázvor a bylinkové pesto.

Losos s citronovou šťávou a salátem

25 minut60ºC

Velmi jednoduché lehké jídlo, které neurazí. Losos stačí osolit a potřít mixem česneku, olivového oleje, rozmarýnu a citrónu. Tím losos dostane úplně jiný směr

...

Hovězí steaky s tymiánem

240 minut54ºC

Oloupeme česnek a stroužky nakrájíme na tenké plátky. Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké kroužky. Steaky osolíme, řádně opepříme a poklademe

...

Vepřová panenka se šťouchanými bramborami a žampionovou omáčkou

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je

...