Upravit stránku

Jehněčí stehno sous vide se salsa verde a pečenou řepou

90 minut 60 ºC

Jehněčí stehno sous vide s nestárnoucí omáčkou salsa verde a červenou řepou je kulinářské lahůdka s překvapivě snadnou přípravou a vynikajícím chuťovým zážitkem.

Zauzený ball tip sous vide, plněné slaninou Guanciale, grilovaná polenta, duo dip a smrkový olej

210 minut 70 ºC

Tento recept je opravdovou výzvou. Netradiční ingredience, zajímavé příloha a dlouhá příprava jsou toho důkazem.

Beef ciabatta

180 minut 57 ºC

Metodou sous vide lze připravit opulentní hostinu i jednoduchý, přesto velmi chutný sendvič, který vás svou chutí rozhodně nezklame.

Kachní prsa Sous vide s jablkovo-celerovým pyré a na másle restovanou růžičkovou kapustou

90 minut 64 ºC

Kachní prsa metodou sous vide, dochucená netradičním pyré a růžičkovou kapustou jsou vynikajícím pokrmem pro slavnosti i všední dny.

Jihoamerický RIB EYE s restovanou nektarinkou, bramborami Parisienne a přírodní šťávou

90 minut 56,5 ºC

Vynikající RIB EYE steak, který je připraven relativně krátce s restovanou nektarinkou. Ta dává celému pokrmu nádech exotiky.

Jehněčí kari v bylinkové krustě

240 minut 55 ºC

Jednoduchý recept se metodou sous vide stává neobyčejným chuťovým zážitkem.

Sous-Vide burger podle Zdeňka Polreicha

30 minut 65,5 ºC

Sous-Vide burger je dokonalost sama. A když vám recept připraví známý šéfkuchař, je ještě lepší! Připravte si doma skvělé burgery podle Zdeňka Polreicha. 

Hovězí consomé, sous vide rib eye, pyré z topinambur, zdobené drobnými houbami a řeřichou

360 minut 70 ºC

Recept plný exotiky, který zraje jako víno, které se do něj také přidává.