minut
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
2 ks | žemlí ciabatta |
špetka | soli |
špetka | pepře |
300 g | hovězí roštěné |
1 lžička | dijonské hořčice |
1 lžička | hrubozrnné hořčice |
1 lžíce | šarlotky |
2 lžíce | majonézy |
špetka | anýzu |
3 ks | kyselých okurek |
cca 2 lžíce | olivový olej |
1 lžička | medu |
60 g | ančovičky v oleji |
100 g | rajčat |
120 g | čerstvé rukoly |
špetku | zeleného pepře |
2 lžičky | strouhaného čerstvého křenu |
1 lžíce | papriček jalapeno |
1 lžička | sušeného česneku |
Kyselé okurky nastrouháme. Přidáme ančovičky, med hořčici a olej. Dochutíme solí a vše důkladně promícháme.
Ciabattu rozřízneme a opečeme do křupava. Po té ji natřeme majonézou smíchanou s uzenými jalapeno papričkami.
Hovězí roštěnou zprudka opečeme ze všech stran. Vložíme do sous vide sáčku. Přidáme olej, sušený česnek a zelený pepř. Odsajeme vzduch a zavakuujeme. Lázeň předehřejeme na 57°C a vaříme po dobu 3 hodin. Maso krájíme na tenké plátky a klademe na opečenou a připravenou ciabattu.
Na maso navrstvíme relish, nastrouhaný křen, rukolu a zakápneme olivovým olejem.
90 minut 60 ºC
Jehněčí stehno sous vide s nestárnoucí omáčkou salsa verde a červenou řepou je kulinářské lahůdka s překvapivě snadnou přípravou a vynikajícím chuťovým zážitkem.
210 minut 70 ºC
Tento recept je opravdovou výzvou. Netradiční ingredience, zajímavé příloha a dlouhá příprava jsou toho důkazem.
30 minut 52 ºC
Sumeček metodou sous vide je opravdová pochoutka. Maso nepřipravujeme dlouho, proto je tento pokrm vhodný i jako rychlý oběd, který všechny okouzlí.