minut
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
Karol Tišerová
blogerka Život podle Karol
2 | jablka |
5 | lžíc medu |
5 | kousků hřebíčku |
skořice na dozdobení | |
párátka |
Sous-Vide lázeň si nastavíme na 85°C s časem 15 minut.
Na jablka jsem využila takové malé tvořítko, kterým se přímo vyloupnou kuličky.
Vytvořené jablečné kuličky vložíme do menšího vakuovacího sáčku.
Přidáme k nim hřebíček s medem a zlehka promícháme.
Jablka společně s hřebíčkem a medem zavakuujeme a máme přirpaveno.
Po uvaření vyskládáme na talíř a s pomocí jemného sítka zasypeme skořicí.
Pro lepší uchopení do nich zapíchneme párátka.
210 minut 70 ºC
Tento recept je opravdovou výzvou. Netradiční ingredience, zajímavé příloha a dlouhá příprava jsou toho důkazem.
180 minut 57 ºC
Metodou sous vide lze připravit opulentní hostinu i jednoduchý, přesto velmi chutný sendvič, který vás svou chutí rozhodně nezklame.
90 minut 64 ºC
Kachní prsa metodou sous vide, dochucená netradičním pyré a růžičkovou kapustou jsou vynikajícím pokrmem pro slavnosti i všední dny.