Postup přípravy
1 Nakrájíme maso
Vepřové maso rozkrájíme na několik plátků o šířce necelé 4 cm.
2 Osolíme maso
Maso po obou stranách bohatě posolíme. Necháme uležet asi 20 - 30 minut, aby maso stihlo sůl vstřebat
3 Zabalíme ingredience
Do sous vide sáčku vložíme všechny plátky masa. přidáme omáčku a zabalíme. Maso můžeme okamžitě vařit, nebo ho necháme v lednici odležet dalších 24 hodin.
4 Vaříme
Sous vide lázeň ohřejem na teplotu 60 °C. Vložíme sáček a vaříme po dobu 8 hodin.
5 Dokončíme
Sáček vyjmeme ze sous vide lázně a otevřeme. Maso dáme na talíř, šťávu přelijeme do mističky k připadnému dalšímu zpracování (nebo jako doplněk k masu). Rozžhneme gril. Vložíme na něj maso a po obou strarnách zprudka opečeme.
6 Servírujeme
Maso nakrájíme na slabší plátky a ozdobíme cibulí, hořčicí a sezamovými semínky. Okamžitě podáváme. Třeba s pečenými bramborami nebo jen se zeleninovým salátem.