25 minut85ºC
Chtěli jsme pomocí sous-vide metody vymyslet i něco speciálního, neobvyklého a když jsem si lámala hlavu s tím, co připravíme, napadly mě právě fondue.
25 minut85ºC
Chtěli jsme pomocí sous-vide metody vymyslet i něco speciálního, neobvyklého a když jsem si lámala hlavu s tím, co připravíme, napadly mě právě fondue.
Karol Tišerová
foodblogerka Život podle Karol
200 ml | smetany |
1 | vanilkový puding |
300 ml | pomerančového džusu |
oblíbené ovoce |
Připravíme si lázeň na 85°C a čas nastavíme na 25 minut.
Ve střední misce společně řádně rozmícháme všechny suroviny a směs nalijeme do vakuovacího sáčku velikosti 200x300mm.
Vložíme do připravené lázně a spustíme čas.
Hotovou směs přelijeme do fondue nádoby a udržujeme jí horkou pomocí zapálené svíce.
Směs je díky džusu zlehka nakyslá, takže se k ní hodí víc sladké ovoce, jako je například banán.