30 minut 52 ºC
Sumeček metodou sous vide je opravdová pochoutka. Maso nepřipravujeme dlouho, proto je tento pokrm vhodný i jako rychlý oběd, který všechny okouzlí.
30 minut 52 ºC
Sumeček metodou sous vide je opravdová pochoutka. Maso nepřipravujeme dlouho, proto je tento pokrm vhodný i jako rychlý oběd, který všechny okouzlí.
300 g | Filety ze sumečka afrického |
30 g | Loupané pistácie |
60 g | Strouhanka |
60 g | Čerstvé bylinky |
1 lžíce | Koření na ryby |
60 g | Máslo |
200 g | Chlazená mrkev |
300 g | Dýňové pyré |
200 ml | Plnotučné mléko |
špetka | Soli |
20 ml | Olivový olej |
Sumečka nařežeme na požadované porce, okořeníme rybím kořením. Spolu s kouskem másla filety vložíme do sáčku sous vide, vakuově uzavřeme a vložíme do sous vide přístroje. Maso připravujeme 30 minut při 52 °C. Hotového sumečka vyjmeme ze sáčku a obalíme v rozmixované směsi pistácií, strouhanky a čerstvých bylinek.
Chlazenou mrkev nařežeme na vhodné hranolky a pokapeme olivovým olejem. Osolíme je a pečeme v troubě při 150 °C do změknutí. Dýňové pyré regenerujeme na pánvičce politím adekvátního množství mléka,másla a soli při teplotě 100 °C.