minut
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
300 g | FLAT IRON steak |
14 g | sušených smržů |
60 g | šarlotky |
20 g | másla |
20 ml | brandy |
20 g | CHEF telecí FOND pasta |
20 g | petrželová nať |
špetka | sůl |
špetka | pepř |
200 g | zeleného chřestu |
200 g | gnocchi z červené řepy |
Omáčku si připravíme tak, že k na jemno nakrájené šarlotce přidáme předem namočené smrže a krátce restujeme. Přidáme brandy a připravený telecí fond, smetanu a necháme redukovat. Omáčku osolíme, opepříme a doplníme o nasekané bylinky.
Flat iron steak vybalíme, nařežeme na požadované porce, osolíme a zprudka opečeme na pánvi asi 1 minutu z každé strany. Opečený steak vložíme do sous vide sáčku. Odsajeme vzduch, vložíme do sestavy Sous Vide Chef Vac-Star a tepelně připravujeme při 55°C, asi 1,5 hodiny
Chřest povaříme s několika kapkami citronu a orestujeme na másle spolu s předvařenými řepovými noky.
210 minut 70 ºC
Tento recept je opravdovou výzvou. Netradiční ingredience, zajímavé příloha a dlouhá příprava jsou toho důkazem.
180 minut 57 ºC
Metodou sous vide lze připravit opulentní hostinu i jednoduchý, přesto velmi chutný sendvič, který vás svou chutí rozhodně nezklame.
90 minut 64 ºC
Kachní prsa metodou sous vide, dochucená netradičním pyré a růžičkovou kapustou jsou vynikajícím pokrmem pro slavnosti i všední dny.