Postup přípravy
1 Ze žebírek odstraňte zadní blánu
Dobře to jde pomocí lžičky nebo příborového nože. Z koření a omáčky namíchejte marinádu, ve které obalte na menší části nakrájená žebírka. Trochu marinády si ponechte na později. Poté je připravte do pytlíčků a zavakuujte vždy s plátkem cibule. Žebírka dejte do lázně na 65 °C alespoň na dobu 12 hodin.
2 Až budou hotová, vyndejte je z pytlíčků
potřete omáčkou s kořením a opečte je v troubě, případně je dejte na chvíli na gril. Takto připraveným žebírkům bude stačit chvíle, aby se udělala chutná kůrčička. Ještě si připravíme šťouchané brambory.
3 Oloupané je dáme vařit.
Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Petrželku nakrájíme na kousky . Cibuli orestujeme na másle, přidáme petrželku a zalijeme mlékem. Společně prohřejeme. Uvařené brambory pošťoucháme, přidáme mléko s bylinkami a promícháme.