Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
Podělili jste se s námi o Vaše recepty
Jehněčí stehno sous vide se salsa verde a pečenou řepou
90 minut 60 ºC
Jehněčí stehno sous vide s nestárnoucí omáčkou salsa verde a červenou řepou je kulinářské lahůdka s překvapivě snadnou přípravou a vynikajícím chuťovým
...Zauzený ball tip sous vide, plněné slaninou Guanciale, grilovaná polenta, duo dip a smrkový olej
210 minut 70 ºC
Tento recept je opravdovou výzvou. Netradiční ingredience, zajímavé příloha a dlouhá příprava jsou toho důkazem.
Sumeček africký sous vide v zeleném kabátku s pečenou mrkví a dýňovým pyré
30 minut 52 ºC
Sumeček metodou sous vide je opravdová pochoutka. Maso nepřipravujeme dlouho, proto je tento pokrm vhodný i jako rychlý oběd, který všechny okouzlí.
Beef ciabatta
180 minut 57 ºC
Metodou sous vide lze připravit opulentní hostinu i jednoduchý, přesto velmi chutný sendvič, který vás svou chutí rozhodně nezklame.
Kachní prsa Sous vide s jablkovo-celerovým pyré a na másle restovanou růžičkovou kapustou
90 minut 64 ºC
Kachní prsa metodou sous vide, dochucená netradičním pyré a růžičkovou kapustou jsou vynikajícím pokrmem pro slavnosti i všední dny.
Jihoamerický RIB EYE s restovanou nektarinkou, bramborami Parisienne a přírodní šťávou
90 minut 56,5 ºC
Vynikající RIB EYE steak, který je připraven relativně krátce s restovanou nektarinkou. Ta dává celému pokrmu nádech exotiky.
Jehněčí kari v bylinkové krustě
240 minut 55 ºC
Jednoduchý recept se metodou sous vide stává neobyčejným chuťovým zážitkem.
Sous-Vide burger podle Zdeňka Polreicha
30 minut 65,5 ºC
Sous-Vide burger je dokonalost sama. A když vám recept připraví známý šéfkuchař, je ještě lepší! Připravte si doma skvělé burgery podle Zdeňka Polreicha.
...Hovězí consomé, sous vide rib eye, pyré z topinambur, zdobené drobnými houbami a řeřichou
360 minut 70 ºC
Recept plný exotiky, který zraje jako víno, které se do něj také přidává.
Glazovaná kachní prsa podávaná se smaženými rýžovými řezanci a zeleninou Julienne
300 minut 60 ºC
Kachní prsa s vůní orientu nevyžadují mnoho surovin ani pracnou přípravu.
Tranche FLAT IRON sous vide steak, jarní smržce podle D'Or, citronový chřest a řepné gnochci
90 minut55 ºC
Staňte se královnou slavnostní tabule a připravte originální večeři s oblíbenými smrži.
Kachní prsíčko Sous-Vide podavané s ořechovou plackou, cibulovo-medovým konfitem a pečenými hruškami
60 minut80ºC
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je
...