Upravit stránku

Sous-Vide burger podle Zdeňka Polreicha

30 minut 65,5 ºC

Sous-Vide burger je dokonalost sama. A když vám recept připraví známý šéfkuchař, je ještě lepší! Připravte si doma skvělé burgery podle Zdeňka Polreicha. 

Kachní prsíčko Sous-Vide podavané s ořechovou plackou, cibulovo-medovým konfitem a pečenými hruškami

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.

Vejce Benedikt na lehkém listovém salátu s lososem

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.

Jablečné kuličky v medovém kabátku, s vůní hřebíčku, zasněžené skořicí

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.

Šťouchané brambory s pyré z pečené mrkve a vejcem

60 minut80ºC

Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.