minut
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
Karol Tišerová
foodblogerka Život podle Karol
200 ml | smetany |
1 | vanilkový puding |
300 ml | pomerančového džusu |
oblíbené ovoce |
Připravíme si lázeň na 85°C a čas nastavíme na 25 minut.
Ve střední misce společně řádně rozmícháme všechny suroviny a směs nalijeme do vakuovacího sáčku velikosti 200x300mm.
Vložíme do připravené lázně a spustíme čas.
Hotovou směs přelijeme do fondue nádoby a udržujeme jí horkou pomocí zapálené svíce.
Směs je díky džusu zlehka nakyslá, takže se k ní hodí víc sladké ovoce, jako je například banán.
300 minut 60 ºC
Kachní prsa s vůní orientu nevyžadují mnoho surovin ani pracnou přípravu.
50 minut54,5 ºC
Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto, je skvělé jako letní oběd nebo lehká večeře.
15 minut 75 ºC
Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne. Nechat ho vegetariánský, přidat smaženou slaninu nebo třeba krutonky. Inspirujte se i vy.