Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
Podělili jste se s námi o Vaše recepty

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré
30 minut52 ºC
Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.

Kachní prsíčko Sous-Vide podavané s ořechovou plackou, cibulovo-medovým konfitem a pečenými hruškami
60 minut80ºC
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.


Šťouchané brambory s pyré z pečené mrkve a vejcem
60 minut80ºC
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.
