Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
Podělili jste se s námi o Vaše recepty
Sumeček africký sous vide v zeleném kabátku s pečenou mrkví a dýňovým pyré
30 minut 52 ºC
Sumeček metodou sous vide je opravdová pochoutka. Maso nepřipravujeme dlouho, proto je tento pokrm vhodný i jako rychlý oběd, který všechny okouzlí.
Losos s citronovou šťávou a salátem
25 minut60ºC
Velmi jednoduché lehké jídlo, které neurazí. Losos stačí osolit a potřít mixem česneku, olivového oleje, rozmarýnu a citrónu. Tím losos dostane úplně jiný směr
...Filet z tresky se špenátovou polentou a zelenými fazolkami
25 minut58ºC
Metoda sous-vide je perfektní na různé druhy masa. Maso totiž zůstane krásně šťavnaté, konzistenčně bezkonkurenční, nepřesuší se, nepřepeče, prostě nic. Jen
...