minut
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
300 g | (salát Endívie, ledový salát, salát Frisée, salát Radicchio apod.) |
špetka | Soli |
špetka | Pepře |
3 lžičky | balsamico ocet |
2 ks | vejce |
Teplotu vodní lázně nastavíme na teplotu 75 °C. Čas bude 15 minut.
Když je lázeň připravena, vložíme do ní na volno vejce a spustíme čas odpočtu.
Chvilku před tím, než se vejce dovaří, připravíme různé druhy salátů na talíř. Pokapeme je balsamicem.
Až uběhne čas v lázni, vyjmeme vejce a okamžitě zchladíme a oloupeme. Položíme na směs salátů a rozkrojíme. Pokud chcete, můžete celý talíř jemně posolit a opepřit.
Pokud chcete, aby vejce vyteklo, vyjměte ho z lázně o 1-2 minuty dříve.
Dobrou chuť!
300 minut 60 ºC
Kachní prsa s vůní orientu nevyžadují mnoho surovin ani pracnou přípravu.
50 minut54,5 ºC
Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto, je skvělé jako letní oběd nebo lehká večeře.
15 minut 75 ºC
Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne. Nechat ho vegetariánský, přidat smaženou slaninu nebo třeba krutonky. Inspirujte se i vy.