minut
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
300 g | sumeček africký filety |
30 g | loupané drcené pistácie |
60 g | panko strouhanka |
60 g | čerstvé bylinky |
dle chuti | koření na ryby |
60 g | máslo |
200 g | chlazená mrkev |
300 g | vařené dýně |
200 ml | mléko |
dle chuti | sůl |
dle chuti | olivový olej |
Sumečka nařežeme na požadované porce a okořeníme rybím kořením nebo oblíbenými bylinkami. Spolu s kouskem másla vložíme do vakuového sáčku a uzavřeme. Lázeň nahřejeme na 52 °C. Balíčky s masem vložíme do lázně na dobu 30 minut.
Hotového sumečka vyjmeme z obalu, obalíme ho v rozmixované směsi pistácií, panko strouhanky, čerstvých bylinek a ihned podáváme.
Chlazenou mrkev nařežeme na vhodné hranolky, pokapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme v troubě na 150 °C do změknutí. Dýni uvaříme a rozmixujeme. Přidáme požadované množství mléka a másla.
210 minut 70 ºC
Tento recept je opravdovou výzvou. Netradiční ingredience, zajímavé příloha a dlouhá příprava jsou toho důkazem.
180 minut 57 ºC
Metodou sous vide lze připravit opulentní hostinu i jednoduchý, přesto velmi chutný sendvič, který vás svou chutí rozhodně nezklame.
90 minut 64 ºC
Kachní prsa metodou sous vide, dochucená netradičním pyré a růžičkovou kapustou jsou vynikajícím pokrmem pro slavnosti i všední dny.