Upravit stránku

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré

Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.

Ingredience receptu

300 gsumeček africký filety
30 gloupané drcené pistácie
60 gpanko strouhanka
60 gčerstvé bylinky
dle chutikoření na ryby

 

60 gmáslo
200 gchlazená mrkev
300 gvařené dýně
200 mlmléko
dle chutisůl
dle chutiolivový olej

Postup přípravy

1 Připravíme rybu

Sumečka nařežeme na požadované porce a okořeníme rybím kořením nebo oblíbenými bylinkami. Spolu s kouskem másla vložíme do vakuového sáčku a uzavřeme. Lázeň nahřejeme na 52 °C. Balíčky s masem vložíme do lázně na dobu 30 minut.

2 Obalíme maso

Hotového sumečka vyjmeme z obalu, obalíme ho v rozmixované směsi pistácií, panko strouhanky, čerstvých bylinek a ihned podáváme.

3 Připravíme přílohu

Chlazenou mrkev nařežeme na vhodné hranolky, pokapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme v troubě na 150 °C do změknutí. Dýni uvaříme a rozmixujeme. Přidáme požadované množství mléka a másla.