Upravit stránku

Domácí Sous Vide vepřovo-hovězí burger

60 minut60ºC

Kombinace pořádného šťavnatého burgeru a Sous Vide dává nový rozměr chutí. Osobně mám rád mletý mix vepřového s hovězím, osolit, opepřit, dijónská hořčice, cibulka a další ingredience naleznete uvnitř v postupu přípravy receptu. Nakonec celá krása je v tom, že do křupavé houstičky si každý zvolí svou kombinaci, která mu nejvíce chutná. To přeci nejde nemilovat!

Sous Vide STEAK na rozmarýnu a tymiánu

105 minut57ºC

Na tohle jsem se těšil, pořádný kus hovězího z oblíbeného pardubického řeznictví „Francouz“.  Zvolil jsem jednoduchý recept, abych dal vyniknout chuti masa. Posolit, popepřit, trochu olivového oleje a pro aroma čerstvé bylinky tymián a rozmarýn ze zahrádky. Jako přílohu jsme zvolili batátovo, celerovo, bramborové hranolky. Bombáá

Hovězí steaky s tymiánem

240 minut54ºC

Oloupeme česnek a stroužky nakrájíme na tenké plátky. Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké kroužky. Steaky osolíme, řádně opepříme a poklademe na ně plátky česneku, kousky chilli papričky a větvičky čerstvého tymiánu.

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti